About

 

Deze site gaat over fotografie. Zelf ben ik een fervent amateurfotograaf en graag deel ik mijn kennis hierover met anderen. Ik hoop dat anderen informatie van mijn site kunnen gebruiken om betere foto’s te maken of meer te weten kunnen komen over het onderwerp. Ook gebruik ik de site om mijn eigen foto’s te publiceren. Ik fotografeer al ruim 10 jaar en heb in de loop der jaren aardig wat ervaring opgedaan. Ik gebruik zelf een Canon EOS 1100D camera met een 28-55 mm lens of met een 75-300 mm tele-lens.

 

Het liefst fotografeer ik mensen. Mensen boeien me en ze zorgen altijd weer voor verrassingen. Je weet nooit van tevoren hoe het eindresultaat gaat zijn, dat hangt helemaal af van de mensen die je vast legt. Dat onvoorspelbare, dat trekt me hier in aan. Ook maak ik graag foto’s tijdens lange wandelingen. Ik schiet dan veel foto’s van landschappen en dieren. Ik houd ervan om datgene vast te leggen dat ik op mijn weg tegenkom en wat mij op dat moment verrast, verbaast, boeit of inspireert. En dat kan iedere keer wat anders zijn, een roofvogel op zoek naar een prooi, een kabbelend beekje in een bos of het zachte rijp op de weilanden in de vroege ochtend.

Fotografie inspireert mij en geeft mij een andere kijk op de wereld. Het geeft mij de mogelijkheid om de wereld naar mijn eigen hand te zetten door er mijn eigen visie op te geven met behulp van de camera. En met mijn foto’s hoop ik weer kijkers te boeien en hen mee te laten genieten van alles wat ik tegenkom en vastleg.Laat je dus ook inspireren, kijk om je heen, kies een onderwerp en vooral… ga aan de slag! Veel heb je niet nodig, zelfs met een eenvoudige compactcamera kom je al een heel eind.