Kleine meisjes worden groot

door Pim posted 06/05/2013 category Fotografie

selena gomez

Het voormalig kindsterretje Selena Gomez, bekend geworden door haar rol van Alex Russo in de Disney-sitcom Wizards of Waverly Place, probeert van alles om van haar brave imago af te komen.  Zo speelde ze één van de hoofdrollen in de film Spring Breakers, een film vol geweld en seks. Deze rol heeft ze gekozen, omdat hij zo anders was dan al haar andere rollen. Deze misdaadkomedie is inderdaad een wereld van verschil met de Disney-Channel films en romantische komedies als Another Cinderella Story en Monte Carlo. Daarnaast is Selena Gomez weer aan het daten met Justin Bieber, die inmiddels zelf ook het imago heeft van een echte bad boy. Dit tot groot ongenoegen van al Justins Beliebers. De fotoshoot voor de nieuwe collectie Neo van Adidas past precies in dit rijtje.

selena-gomez-adidas-neo

In de shoot voor Adidas Neo draagt de bruinharige actrice de stoere Adidas gympen onder zeer korte shorts. Hierdoor ziet Selena er jong en zoet, maar ook heel uitdagend uit. Op de foto’s waar ze een geel vestje aan heeft en onder haar shorts lange rode sokken, heeft ze iets weg van een ondeugend schoolmeisje. In de foto met de bellenblaas wordt er ook gespeeld met haar brave Disney-imago.

Ook in deze campagne laat Selena zich weer van haar sexy kant zien. Dit zonder té veel van zichzelf te showen. Wie zegt dat naakt nodig is om spannende foto’s te schieten? Het uitdagende in deze foto’s is de oogopslag van de actrice. Voor een verleidelijke fotoshoot heb je dus geen model nodig die uit haar kleding wil gaan, maar een model die sensueel uit haar ogen kijkt. Zulke foto’s zijn een stuk spannender.

Reacties zijn gesloten.