Nieuws voor app-lovers

door Pim posted 18/10/2012 category Fotografie

Professionele foto’s met nieuwe apps

In de professionele fotografiewereld worden apps geloofd of gehekeld. Het is een totaal nieuwe manier van fotograferen, waarbij het vooral gaat om originaliteit en gebruiksgemak.  Neem bijvoorbeeld Instagram. Deze applicatie maakt het mogelijk razendsnel foto’s te bewerken en te delen. Je kunt het de opvolger van Twitter noemen, waar je alleen teksten met een community kon delen.

Hoe werkt Instagram?

Wanneer je de applicatie op je smartphone of Ipad hebt gezet, maak je een foto. Onder in beeld verschijnen dan allerlei filters, waaruit je een keuze maakt. Je kunt nog een toepasselijke tekst toevoegen en daarna met een druk op de knop je foto delen met de rest van de wereld. Zo kun je gevolgd worden en zelf volgen.
Hier gratis te downloaden

Guardian Eyewitness

Deze applicatie is een echte aanrader voor mensen die van mooie foto’s kunnen genieten. De Britse krant Guardian zet er iedere dag een prachtige foto op die met het nieuws te maken heeft. Op deze site vind je een aantal voorbeelden. Je zult versteld staan van de kwaliteit van deze foto’s. Zo creëer je elke dag een genietmomentje voor jezelf. Deze geweldige app is hier gratis te downloaden.

Nummi

Nu we het toch hebben over applicatie en de ontwikkeling ervan, wil ik jullie het nieuwe spel Nummi niet onthouden. We kenden reeds Wordfeud waarbij je een soort scrabble speelde met een tegenpartij. Ben je hier op uitgekeken, of niet zo goed in woordspelletjes, dan is er nu Nummi, ontworpen door de Nederlandse familie Pesman.

Wat is het?

Nummi is een soort Rummikub, het bordspel dat lijkt op het oude kaartspel jokeren. Ja, we gaan modern terug naar de tijd van toen. Je kunt het hier downloaden en net als andere spelletjes spelen met je vrienden of willekeurige tegenstanders. Gezellig een spelletje kaarten en ondertussen kletsen, want er is ook een chatfunctie. Gratis downloaden: Nummi

Reacties zijn gesloten.