Shoot jij de nieuwe Messi-campagne met je smartphone?

door Pim posted 20/08/2012 category Fotografie

Een goede spiegelreflex camera, een mooie locatie, unieke producten, een topfotograaf en misschien even de beste voetballer ter wereld inschakelen? Ja, hiermee heb je de campagne voor een van de meest populaire sportmerken, Adidas, er snel op staan.

De foto’s worden bewerkt en voorafgaand aan de campagne zullen er wat nieuwsgierig makende beelden in de media verschijnen. Foto’s op social media zoals Facebook en twitter, maar ook in de krant, op televisie en op billboards.

Wanneer de campagne met al zijn uitstraling eenmaal van start gaat staan de sportliefhebbers ongeduldig te wachten door opwinding. Maar ja, veel meer populariteit dan die je vergaart met stervoetballer Messi als campagne persoon kun je dan ook niet verwerven.

Ondanks dat jij niet beschikt over een telefoonboekje met het nummer van Messi erin, ondanks dat je geen fotografie opleiding gevolgd hebt, een unieke locatie tot je beschikking hebt of over zo een camera beschikt kan ook jij, ja jij, een mooie shoot verzorgen!

Tegenwoordig is de ene smartphone uitgerust met een nog mooiere, betere en scherpere camera dan de ander. Met programma’s als Instagram worden ze eenvoudig bewerkt. De foto wordt mysterieus gemaakt of juist heel scherp, zwart/wit, sepia of gewoon in kleur. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, daar heb jij geen Messi of spiegelreflex camera voor nodig.

Ben je nog niet overtuigd? Neem je smartphone in de hand, nodig een (knappe) vriend(in) uit, trek hem of haar je oude of nieuwe Adidas sneakers aan, ga naar de tuin of loop de stad in en fotograferen maar. Je zult gegarandeerd versteld staan van je eigen kunnen en alle mogelijkheden!

Reacties zijn gesloten.